Start van de praktijk

Eigenren van de praktijk zijn Monica Rougoor en Daphne Besselink, twee huid- en oedeemtherapeuten die HBO afgestudeerd zijn aan de Hogeschool Utrecht.
In oktober 2010 hebben wij elkaar tijdens een werkstage ontmoet. Wij hadden allebei de wens om voor onszelf te beginnen en hebben onze missies en visies bij elkaar gebundeld. Onze praktijk is sinds maart 2011 van start gegaan en is gevestigd in Ulft, een centraal dorp in de gemeente Oude IJsselstreek.
Naast de praktijk is Monica nog werkzaam als doktersassistente in een drukke huisartsenpraktijk. Daphne zit tevens als penningmeester in het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Sinds februari 2017 is ook Marlot Wolbrink werkzaam bij Huidtherapie Ulft, zij is in 2015 afgestudeerd als Huidtherapeute en past ontzettend goed in ons team.

Onze missie

Wij zijn allen erg gemotiveerd om de regio van goede zorg te voorzien en dat is ook terug te vinden in onze praktijk. Wij staan open voor de nieuwste ideeën en technologieën en willen bij de tijd blijven om u zo goed mogelijke zorg aanbieden. Daarnaast bieden wij u een breed pakket behandelingen, met hoogst mogelijke kwaliteit, waarin persoonlijke benadering bovenaan staat.

Ik ben Monica Rougoor, afgestudeerd als HBO Huid – en Oedeemtherapeute in… (rest van tekst volgt)

Ik ben Daphne Besselink, afgestudeerd als HBO huid -en oedeemtherapeut in 2011 en direct na mijn studie met Monica de praktijk in Ulft gestart. Het leuke aan mijn beroep is dat ik veel diverse mensen zie, van jong tot oud, van schoonheidsproblemen tot echt medische uitdagingen. Ik vind het verhaal achter de huid van een persoon ook altijd ontzettend interessant.

Mijn naam is Marlot Wolbrink. In 2011 ben ik gestart met de opleiding Huidtherapie. Hiervoor had ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialist al afgerond. Ik vond het erg leuk om mensen ontspanning en een goede huidverzorging te geven maar miste nog de uitdaging. Als huidtherapeut kan ik doormiddel van verschillende technieken en apparatuur meer voor mensen betekenen en ervoor zorgen dat zij beter in hun ‘vel’ zitten.  In 2015 heb ik mijn diploma Huidtherapie behaald aan de Hogeschool in Utrecht. 

Mogelijk wilt u weten wat de tarieven zijn voor een behandeling.

Voor algemene behandelingen Huidtherapie bij Huidtherapie Ulft:

prijslijst-algemeen-huidtherapie-ulft-2016

Voor Lasertherapie bij Huidtherapie Ulft

prijslijst-huidtherapie-ulft-2016-laserbehandelingen

Dit zijn indicaties en staan niet vast. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.