PRX-T33 is een behandeling die wordt gebruikt om de huid te verbeteren en te verjongen. Het is een niet-invasieve medische cosmetische behandeling die helpt bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentatieproblemen en een doffe huidskleur.

PRX-T33 maakt gebruik van een speciale formule die bestaat uit een combinatie van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2). In tegenstelling tot traditionele TCA-peelings, dringt PRX-T33 niet diep door in de huid, maar werkt het op een oppervlakkiger niveau.

De behandeling werkt door de bovenste lagen van de huid te exfoliëren en te stimuleren zonder de epidermis te beschadigen. Het bevordert de productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Bovendien stimuleert PRX-T33 de microcirculatie en verbetert het de opname van voedingsstoffen in de huid.

 

PRX-T33 is geschikt voor verschillende huidtypes en kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en andere delen van het lichaam. Een van de voordelen van PRX-T33 is dat het vrijwel geen hersteltijd vereist. Na de behandeling kan de huid rood zijn en een lichte tinteling ervaren, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een dag.