De praktijk

Praktijk Huidtherapie Ulft is gevestigd aan de rand van het centrum van Ulft op 200 meter lopen vanaf het bekende DRU terrein in de gemeente Oude IJsselstreek.

De praktijk is in maart 2011 van start gegaan met als doel de huidpatiënt in Ulft en omstreken zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De huidtherapeuten die werkzaam zijn bij Huidtherapie Ulft zijn allen HBO afgestudeerd Huidtherapeut, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door regelmatig scholingen te volgen en nieuwe innovaties kritisch te bekijken en te investeren in topclass apparatuur maakt Huidtherapie Ulft het verschil in de regio Achterhoek.

Onze missie

Wij zijn ontzettend gemotiveerd en enthousiast om de regio van goede zorg te voorzien en dat is ook terug te vinden in de praktijk. Wij staan open voor de nieuwste ideeën en technologieën en blijven bij de tijd om zo goed mogelijke zorg te bieden bij elke huidvraag. Huidtherapie Ulft biedt een breed pakket behandelingen, met hoogst mogelijke kwaliteit, waarin persoonlijke benadering bovenaan staat.

Ik ben Monica Rougoor en sinds 2004 afgestudeerd als Huidtherapeut.  Na mijn opleiding als doktersassistente heb ik bij verschillende praktijken gewerkt en ook in het ziekenhuis. Mijn interesse voor de huid is toen ontstaan.  Ik wil mensen helpen om zich zowel van binnen als van buiten goed te voelen.

Huidtherapie is een boeiend vak waar we veel verschillende huidaandoeningen kunnen verbeteren.  Het is een eervol beroep.

Het lijkt mij interessant  om mij verder te ontwikkelen op het gebied van lasertherapie.  We kunnen veel behandelmogelijkheden aanbieden omdat we met veel verschillende lasers werken.

We hebben een lage drempel  en een gezellige sfeer binnen Huidtherapie Ulft en ik kijk er naar uit om u te mogen verwelkomen.

Mijn naam is Marlot Wolbrink. In 2011 ben ik gestart met de opleiding Huidtherapie. Hiervoor had ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialist al afgerond. Ik vond het erg leuk om mensen ontspanning en een goede huidverzorging te geven maar miste nog de uitdaging. Als huidtherapeut kan ik doormiddel van verschillende technieken en apparatuur meer voor mensen betekenen en ervoor zorgen dat zij beter in hun ‘vel’ zitten.  In 2015 heb ik mijn diploma Huidtherapie behaald aan de Hogeschool in Utrecht. 

Dag allemaal, ik ben Ann Wever en vanaf februari zal ik als huidtherapeut worden toegevoegd aan het team van Huidtherapie Ulft. Ik ben 41 jaar oud en woon in Doetinchem samen met mijn vriend, dochter van 11 en zoon van 7. In 2009 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut en heb ik 13 jaar lang in de omgeving van Apeldoorn gewerkt. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in Ulft, een mooie praktijk met een uitgebreid aanbod van behandelingen. U kunt mij aantreffen op dinsdag en donderdag, ik hoop u snel te ontmoeten.