Daphne: “Mijn zoontje is erg verkouden geweest en ik heb hem veel gestoomd onder de douche. Hierdoor kreeg hij een ontzettend droge huid, het leek wel eczeem over zijn rug, armen en benen. Ik gebruikte geen zeep meer, maar daar ging het ook niet van over. Onze productadviseur van Louis Widmer gaf aan dat ik eens de badolie moest gebruiken en daarna insmeren met Lichaamsoliespray of Remederm Crème Fluide. Ik heb voor de Lichaamsoliespray gekozen, omdat deze lekker ruikt en makkelijk aan te brengen is (gewoon sprayen). Onder de douche heb ik de doucheolie gebruikt en ik heb hem ook in het badje gezet met de badolie. Het resultaat was echt super, na 3 dagen een zichtbare vermindering en na een week waren de droge plekken weg! Mocht het nog eens voorkomen ( ik zou het haast uitlokken, maar dat maakt me dan een slechte moeder… ), dan zal ik zorgen dat er ook foto’s van komen.”