We gaan starten met een nieuw merk!

Na 6 jaar lang zoeken naar een merk die niet alleen ‘prima’ is, maar ook echt werkt en resultaat geeft, hebben we de knoop eindelijk doorgehakt. We gaan er ook al snel mee starten, want het leek ons leuk om voor de kerstdagen het spul op de plank te hebben staan.

Het betekent voor ons ook opruimen, oud wordt nieuw, zal best even wennen zijn. Producten die al 6 jaar door ons geadviseerd worden gaan nu naar de achtergrond verdwijnen. Ja, dat lees je goed. We nemen nog niet volledig afscheid en ze zijn nog zeker te koop bij ons, maar we gaan de aandacht toch echt vestigen op de bewezen werkzame stoffen in het nieuwe product.

Als je bij ons in de praktijk komt zal je dan ook proefjes vinden die je mee mag nemen en we zullen een aantal producten flink afprijzen. Houd onze Facebookpagina daarom ook in de gaten!

Zelf ben ik nu bezig met mijn huid een beetje ‘verwaarlozen’. Dat wil zeggen dat ik mijn gezicht alleen reinig met water en wanneer ik het echt niet meer trek een dagcrème, maar zo min mogelijk. Ik ben zó benieuwd wat het nieuwe product met mijn huid gaat doen, dat ik er ook over ga schrijven terwijl ik het zelf ga uitproberen.

Maar wat is er nu zo goed aan dit product? Waarom nu dit product?

Monica heeft zich voornamelijk bezig gehouden met producten, ingrediënten en werkzame stoffen. Daarin hebben we gekeken wat er precies qua ingrediënten in een product zitten. Vaak zit er wel een werkzame stof in, maar niet genoeg om echt een resultaat te behalen. Dat misten wij tot nu toe ook nog in onze producten. Ze waren fijn, prima, goed. Maar wij streven naar perfectie, wij willen voor minimaal 100% achter een product kunnen staan en laten zien: kijk, dit werkt!

De onderzoeken die gedaan zijn naar de ingrediënten in deze specifieke producten zijn veelbelovend, innoverend en laten resultaat zien. Daar worden wij vrolijk van en wij hopen dat jullie dat ook worden van dit merk! Zonder een hele lijn aan te schaffen van reiniging, serum, dagcrème, nachtcrème, peeling, masker etc.etc.. Nee, gewoon een basisproduct, eventueel een reiniging en, mits noodzakelijk een corrigerend product specifiek bedoeld op een huidprobleem hebben we al een heel behandeltraject in gang gezet.

Mochten jullie alvast in willen lezen in het product, het heet Skinceuticals. Wij zijn maandag de hele dag bezig met een producttraining en hebben er echt heel veel zin in!