Enige tijd geleden heb ik beloofd om te gaan bloggen over ons nieuwe product. Ik zou de voor en na foto’s van ons nieuwe merk Skinceuticals laten zien!

Nu is het zo ver. Mijn huid is er eindelijk klaar voor (en ik ook, ik vind het altijd wel lastig hoor, die confronterende foto’s).

Ik heb een tijd geleden op Facebook al wat foto’s laten zien. Omdat ik die niet helemaal eerlijk vind (ik zag er ook qua uitstraling beter uit op de tweede foto), vind ik dat het tijd is voor het ‘echte’ verschil.

Wat heb ik gebruikt: Als basis heb ik de C E Ferulic gebruikt, een serum met vitamine C die de weerstand van de huid versterkt. Deze gebruik ik samen met de Ultra Facial Defense 50+, een zonnebrandcrème met een goede sterke filter. ‘s Avonds heb ik wel eens (niet elke avond) de H.A. intensifier aangebracht. Deze zorgt voor een boost aan hyaluronzuur in de huid. De reiniging uiteraard niet vergeten. Daarbij heb ik de Gentle Cleanser gebruikt. Een zachte reiniging die zeker niet te agressief is voor de huid.

Shocking? Nee. Maar het is een thuisproduct, een Cosmeceutical, dat kan ook niet.

Een verschil? Jaaaaa, echt wel! Egale teint, minder vlekken, mijn vinger kan ik er niet op leggen, maar ik denk dat ik het goed omschrijf als ik zeg dat de huid er minder ‘moe’ uit ziet. Heel bijzonder, want ik ben de laatste tijd niet vooruit te branden en enorm moe en ben enorm toe aan de zomer. 

Laten jullie weten wat jullie er van vinden? 

Groetjes Daphne