Het is al weer even geleden dat ik een blog heb geschreven, dat komt niet door tijdgebrek, maar gewoon omdat het niet in mijn systeem zit. Wel is er weer genoeg te vertellen, want we maken weer leuke ontwikkelingen mee in de praktijk. Zo hebben wij in onze praktijk regelmatig mensen die binnenlopen, dat is niet erg, maar kan wel erg storend zijn voor de mensen die ik op dat moment net aan het behandelen ben, want ik heb er zelf moeite mee om mensen maar te laten wachten. Op dit moment kan er een formulier ingevuld worden met naam en telefoonnummer, dan bellen wij deze op om te vragen wat er aan de hand is of om een afspraak te maken. Anderen wilden graag een product kopen. Nu kan dat ook gewoon bij ons en heb ik daar ook altijd tijd voor gemaakt, maar ook dat kan storend zijn als ik net in een behandeling zit.

Tot wij Shopz tegenkwamen, deze zit in de oude reformwinkel in Ulft, zij zijn een verzamelwinkel voor particulieren en bedrijven en hebben gewone winkelopeningstijden en staan iedereen graag te woord. Wij hebben daar nu een groot deel van onze producten neergezet voor degenen die op herhaling producten willen kopen, of gewoon een product van ons willen kopen. Deze producten zijn trouwens ook te koop in onze webshop.

Natuurlijk blijven wij altijd beschikbaar voor productadvies, maar daar willen wij graag de tijd voor nemen en plannen dan ook een afspraak in. We kunnen dan goed kijken en alles doornemen en daarbij een goed product uitkiezen die bij jouw huid past.

Nog een ontwikkeling is deelname in een paramedisch gezondheidscentrum, hoewel ik daar al ruim een jaar mee bezig ben blijft het spannend en duren zulke dingen eenmaal lang. Er gaat momenteel een plan richting de aannemer en die gaat kijken of alles dat wij willen ook echt realiseerbaar is. Super spannend en ook ontzettend leuk! Ik denk dat het dorp ontzettend goed af is met een gezondheidscentrum waar alle zorg onder één dak te vinden is.

De laatste ontwikkeling is toch weer misschien de stoute schoenen aantrekken en een nieuwe laser erbij kopen, eentje waarmee wij ook zomers kunnen ontharen, eentje met een methode waarbij je nagenoeg pijnloos kunt ontharen (laserontharen kan vrij pijnlijk zijn namelijk). Wij zijn er nog niet helemaal uit, wij zijn de voor -en nadelen tegen elkaar aan het wegstrepen, maar wie weet? Ben trouwens ook wel benieuwd wat de belangrijkste mensen, jullie, mijn lezers/klanten/patiënten/cliënten daarvan vinden?