Als praktijk doen wij mee aan ‘klantonderzoek’ via Qualiview. Maar waarom nu eigenlijk? 

Het begon bij de verzekeraar Achmea, die wil graag inzicht hebben in de kwaliteit van diverse praktijken, daarmee kunnen zij de beste zorg bieden aan de patiënt. Dat is voor de patiënt/klant wel erg fijn natuurlijk, wetende dat voorgangers tevreden zijn met de zorgverlener waar ze voor hebben gekozen.

Daarnaast is het voor ons als praktijk ook erg nuttig. Via deze enquêtes kunnen wij precies zien waarin wij nog moeten groeien en waarin we eigenlijk best goed zijn. Zo kunnen we heel gericht onze praktijk verbeteren en de kwaliteit van de zorg vergroten. Het is daarin wel belangrijk dat voldoende patiënten/klanten de vragenlijsten voor ons invullen, zo hebben we een zo’n breed mogelijk antwoord of onze manier van werken wel past bij hetgeen wat de mens graag verwacht en wil.

Jaarlijks krijgen wij van Qualiview een mooi certificaat. Omdat we in 2016 zijn gestart en nog aan het opstarten waren, zijn we door 12 patiënten/klanten gereviewd. De uitslag daarvan zijn we al best trots op, zie deze link: certificaat 2016 Huidtherapie Ulft.

Op de homepage van onze website zie je ten alle tijde de actuele beoordeling van onze praktijk, wij streven ernaar om jaarlijks als toppraktijk uit te komen!

Voor meer informatie over de werking van Qualiview kan je hier klikken.